Натуральна сіль затоки Сиваш

0012
110,00
грн.

Натуральна сіль із затоки Сиваш відрізняється насиченим складом корисних мінералів і мікроелементів. Сольові ванни є ефективною SPА процедурою, яка надає лікувальну і косметичну дію. Сіль, потрапляючи на поверхню шкіри, стимулює очисні процеси, розщеплює жирові клітини, активізує захисні функції організму.

Основні показання і методика застосування

Лікування дерматологічних захворювань

Лікування суглобів і м'язів

Лікування внутрішніх органів

Відгуки
Інструкція
Доставка

Відгуки

-Залишити відгук-


Відгуків: 0/5 (★★★★★)



Інструкція

Склад: насичені сольові з'єднання з мінералами бром, натрій, магній, калій, йод.
Опис:
Натуральна сіль затоки Сиваш - це можливість наповнити свій організм цілющою силою природи. Подаруйте собі повноцінні SPA-процедури у вас вдома. Сіль проводиться виключно з натуральних компонентів, не містить барвників, протестована дерматологами, підходить для людей, схильних до алергії. Унікальний тонізуючий і зміцнюючий ефект ви відчуєте вже після першого застосування!
Натуральна сіль із затоки Сиваш відрізняється насиченим складом корисних мінералів і мікроелементів. Сольові ванни є ефективною SPА процедурою, яка надає лікувальну і косметичну дію. Сіль, потрапляючи на поверхню шкіри, стимулює очисні процеси, розщеплює жирові клітини, активізує захисні функції організму.
Основні показання і методика застосування
Лікування дерматологічних захворювань
Лікування суглобів і м'язів
Лікування внутрішніх органів
Лікування ожиріння
Сіль з унікального озера Сиваш містить в собі цілющу силу природи. Ванни з РАПН солі знімають стрес, заспокоюють нервову систему і відновлюють запас сил. Солоний розчин надає сильну антисептичну дію, стимулюють кровообіг і зменшують больові пороки.
Інгаляції з сіллю Сиваша для лікування застуди, ангіни, кашлю, захворювань бронхів.
2 столові ложки солі Сиваша розчинити в 1 літрі води. Нагріти до 600С. Дихати таким розчином краще, сховавшись рушником 10 - 15 хвилин.
Сіль для полоскання.
2 столові ложки солі Сиваша розчинити в 0,5 л. гарячої води. Остудити. Полоскати горло. При цьому треба пам'ятати, що після полоскання не можна їсти і пити протягом півгодини.
Сіль для промивання носа.
1 столову ложку солі Сиваша розчинити в склянці гарячої води. Відсудити. Промивати ніс або спеціальним пристроєм для цього (можна купити в аптеці) або просто втягуючи розчин солоної води через долоні.
Сольові ванни для схуднення, при болях в суглобах, м'язах, при порушеннях обміну речовин і радикулітах і для підвищення тонусу всього організму.
Побалуйте себе ваннами з сіллю Сиваша. Це найбільш простий і найдоступніший спосіб оздоровитися і скинути зайві кілограми. Ванну приймайте комфортної для себе температури, близько 37 ° С. Найкраще таку процедуру робити на ніч. Почніть з пропорції солі 200-300 грамів на ванну і поступово збільшуйте її до 2 кг. Зазвичай приймають 10-15 ванн, через день, по 10-15 хвилин кожна.
Сіль для зміцнення нігтів.
1 столову ложку розчинити в склянці теплої води, потримати руки в такому розчині 10 хвилин. Слідкуйте, щоб нігті були занурені в воду. Після процедури руки промокнути рушником. Курс лікування 2 тижні, процедури через день.
"Сольовий пілінг" для волосся - дуже простий засіб для очищення шкіри голови.
Вологий ватний тампон обмочити в солі. Протягом 10 хвилин акуратно масажувати шкіру голови. Такий сольовий пілінг очищає шкіру голови від рогових лусочок, нормалізує діяльність сальних залоз, покращує кровообіг і сприяє постачанню киснем і живильними речовинами волосся і шкіри голови. Дуже корисно робити його перед будь-якими масками для голови, щоб підготувати шкіру і посилити їх вплив.
Протипоказання:
Сольові ванни збагачують організм поживними речовинами, підсилюють обмін речовин, розщеплює жирові відкладення, активізуючи кровообіг. При гострому тромбофлебіті в стінках кровоносних судин, утворюється щільний згусток крові з гноєм, що закриває прохід. Теплі ванни з сіллю сприятливо впливає тільки на ранньому етапі утворення тромбу і абсолютно протипоказані на останній стадії. Разом з солоним розчином в організм надходить натрій, неприпустимий при гострій і хронічній нирковій недостатності.

Доставка

Всю продукцію інтернет-магазину BODY-HELP.COM.UA Ви можете отримати любим зручним для Вас способом.
  • Самовивіз в м. Полатва за адресою вул.. Чорновола (Куйбишева) 18, попередньо зателефонувавши нам.
  • Кур'єрська доставка по м. Полтава, вартість 60грн  
  • Доставка по всій Україна зручним для Вас перевізником. Вартість розраховується в залежності від ваги посилки та перевізника.
Оплата пересилки здійснюється за рахунок замовника.
Оплата пересилання коштів здійснюється також за рахунок замовника.
При оплаті на карту ПриватБанк додається комісія 1% від суми.
Після відправлення ми надсилаємо Вам номер квитанції відправлення.
Якщо не забираєте відправлення у встановлені строки перевізником, Вас буде попереджено. При відсутності дій з Вашого боку відправлення буде автоматично переслане в зворотному напрямку.
Ми цінуємо своїх покупців, тому в різних нестандартних ситуаціях йдемо завжди на зустріч.
Будемо раді Вашим замовленням в нашому BODY-HELP.COM.UA

З цим товаром також купляють: