Мило натуральне на основі грязі затоки Сиваш з еф. маслами ялівцю і сосни

ВИГОВ
0011
90,00
грн.
Грязьове мило Сиваш виготовлено вручну без додавання хімічних компонентів. Унікальний продукт відновлює природний баланс речовин, живить і зволожує шкіру. Грязьове мило м'яко очищає шкіру від забруднень, видаляє ороговілі клітини, омолоджують шкіру, надає їй м'який і оксамитовий вигляд.

Weight: 250 g

Відгуки
Інструкція
Доставка

Відгуки

-Залишити відгук-

Відгуків: 0/5 (★★★★★)





Інструкція

Склад
Натуральна основа, біологічно активні речовини, мінерали, амінокислоти і гумінові кислот, що містяться в грязі Сиваш, масло ялівцю і сосни.
Опис:
Ідеально очищає шкіру, має заспокійливу і протизапальну дію. Мило стане ідеальним засобом по догляду для шкірою, схильною до вугрового висипання і акне, а також при боротьбі з в'ялістю і зморшками. Використовуючи натуральне мило Сиваш, Ви зможете відмовитися від застосування численних тоніків і лосьйонів, замінивши їх одним високоефективним і виключно натуральним засобом! 
Грязьове мило Сиваш виготовлено вручну без додавання хімічних компонентів. Унікальний продукт відновлює природний баланс речовин, живить і зволожує шкіру. Грязьове мило м'яко очищає шкіру від забруднень, видаляє ороговілі клітини, омолоджують шкіру, надає їй м'який і оксамитовий вигляд.
Ялівець і сосна мають антисептичну, бактерицидну, спазмолітичну дію, високу антимікробну активність. Ялівцеве ​​масло загоює рани, гнійники, порізи. Соснове масло - адаптоген: усуває нервове тремтіння, рятує від невпевненості в своїх силах. Рекомендується для догляду за жирною, зрілою шкірою, а також при вугрової висипки, себореї, випаданні волосся. Усуває набряклість, запалення шкіри. 

Галузь застосування
Косметологія (зволоження, догляд за шкірою), в домашніх умовах як звичайне мило, для змивання всіх типів грязьових аплікацій ТМ SIVASH
Дія мила
Натуральне мило ТМ SIVASH очищає шкіру від забруднення, м'яко видаляє ороговілі частинки епідермісу. При щоденному використанні мила, поліпшується колір обличчя, шкіра стає пружною і бархатистою. Лікувальна грязь очищає і омолоджує шкіру. Ефірні масла тонізують і знімають втому. Мило підходить для всіх типів шкіри, може використовуватися в комплексному лікуванні псоріазу, нейродерміту і вугрової висипки.
Протипоказання: Індивідуальна непереносимість до компонентів мила ТМ

Доставка

Всю продукцію інтернет-магазину BODY-HELP.COM.UA Ви можете отримати любим зручним для Вас способом.
  • Самовивіз в м. Полатва за адресою вул.. Чорновола (Куйбишева) 18, попередньо зателефонувавши нам.
  • Кур'єрська доставка по м. Полтава, вартість 60грн  
  • Доставка по всій Україна зручним для Вас перевізником. Вартість розраховується в залежності від ваги посилки та перевізника.
Оплата пересилки здійснюється за рахунок замовника.
Оплата пересилання коштів здійснюється також за рахунок замовника.
При оплаті на карту ПриватБанк додається комісія 1% від суми.
Після відправлення ми надсилаємо Вам номер квитанції відправлення.
Якщо не забираєте відправлення у встановлені строки перевізником, Вас буде попереджено. При відсутності дій з Вашого боку відправлення буде автоматично переслане в зворотному напрямку.
Ми цінуємо своїх покупців, тому в різних нестандартних ситуаціях йдемо завжди на зустріч.
Будемо раді Вашим замовленням в нашому BODY-HELP.COM.UA

З цим товаром також купляють: