Комплект при грижах та протрузіях

ВИГОВ, Боді-Хелп
0049
560,00
грн.
При грижах та протрузіях лікування уколами не дає результату?
Лікарі сказали – тільки оперувати.
Не спішіть!
Лікувальні грязі затоки Сиваш та Боді-Хелп з прополісом та бішофітом – перевірений комплекс для лікування гриж та протрузій.
Ми радимо комплекс лікування перевірений роками.
Застосування грязьових аплікацій Сиваш знімає запалення, розслаблює м’язвий спазм, покращує кровообіг та надходження мінеральних речовин до між хребцевих дисків та пульпозного ядра. Високий вміст кальцію, калію, магнію в кожній процедурі , забезпечує ефективне відновлення пошкодженої оболонки диску.
Боді-Хелп з прополісом та бішофітом має всі лікувальні властивості прополісу. Завдяки бішофіту збагачує тканини та хребці магнієм. Допомагає усунути остеохондроз. Знімає запалення, повертає еластичність м’язам, сприяє відновленню хрящової тканини хребців та між хребцевих дисків.
Використовуючи наш комплекс при грижах та протрузіях до 5мм Ви вже на 4-5 день отримаєте значне полегшення.
При грижах та протрузіях більше 1см потрібно пройти 2 курси
лікування з перервою в 1 місяць.
Вже доведено, що міжхребцеві диски відновлюються як звичайні пошкодження в нашому організмі. Потрібно лиш ефективне надходження корисних речовин, покращення кровообігу та зняття запальних процесів.
Замовте комплекс вже сьогодні та отримайте консультацію нашого спеціаліста абсолютно безкоштовно.
Вже за 10 днів Ви забудете про болі в спині та повернетесь до повноцінного життя.

Weight: 1100 g

Відгуки
Інструкція
Доставка

Відгуки

-Залишити відгук-

Відгуків: 4,9/5 (★★★★★)
2022-10-26 Василь
Замовив боді хелп SIVASH особисто мав тои грижі дві спинні одна поперекова виконував все по інстркції 15 дніа лікування наносив грязь на спинну 40 хв тримав веритим теплим коцом після змивав і натирав спрейт боді хелп біль щняло рукою тепер живу життям чк колись без болів працю рухаюсь як раніше дякую богу і людям які пропонують і лікують рекомендую не пожаліжте

Оксана: 02.05.2022
Прошла курс осенью. Было 4 протрузии в пояснице. Уже пол года чувствую себя нормально. Советую. Методика реально работает. Спасибо за консультации и поддержку

Олександр: 13.02.2022
Отримав за два дні. Пройшов вже 4 процедури. Біль зменшився в рази, вже без уколів. Дякую

Олександр: 10.12.2021
При грижі 11мм пройшов два курси. Рухаюсь нормально, болі нема. Михайлу Васильовичу дякую за підтримку!

Игорь Иванович: 25.11.2021
У меня грыжа 1,1см и 2 протрузии. Врачи сказали только оперироваться. Пообщался с Михаилом Васильевичем, решил попробовать. После двух курсов лечения - вообще не беспокоит поясница. Тянуть ногу перестало. Оперировать всегда успеем!

Оксана: 06.10.2021
Да этот комплект супер. Но у меня пошло легкое раздражение после третьего раза. Консультант сказал что постепенно пройдет. Будем продолжать.

Інструкція

ІНСТРУКЦІЯ

 для застосування комплексу грязі Сиваш і Боді-Хелп з прополісом і бішофітом в домашніх умовах

Грязь затоки Сиваш з ефірними маслами

при міжхребцевих грижах та остеохондрозі, Боді-Хелп з прополісом та бішофітом

Склад засобів:

Діючі речовини:

Грязь мулова сульфідна затоки Сиваш, масло ялівцю, масло евкаліпту

Боді-Хелп з прополісом і бішофітом, екстракт шавлії, екстракт кореня оману, пероксид водню (активний кисень).

Група товару: 

Застосування лікувальної грязі з ефірними маслами (в комплексі з масажем або без) при лікуванні міжхребцевих протрузій і гриж дає якісний результат. Лікувальна грязь, за рахунок мінералів і органічних речовин, надає комплексну живильну дію на хребет і міжхребцевий диск, а також розслабляє мускулатуру уздовж хребетного стовпа, знімає набряк і запальний процес, сприяє поліпшенню кровообігу і допомагає організму при розщепленні відкладень остеохондрозу. Масло ялівцю має знеболюючу, протизапальну дію при сильних фізичних навантаженнях, при травмах, розтягненнях, ревматизмі, подагрі, артриті, відновлює еластичність хрящової тканини. Масло евкаліпта має протизапальну, знеболюючу, кровоочисну, сечогінну, спазмолітичну дію.

Боді-Хелп з прополісом і бішофітом знімає біль, запалення, покращує надходження корисних речовин, мінералів та активного кисню до міжхребцевих дисків. Допомагає зменшити остеофіти.

Показання для застосування: При остеохондрозі, протрузіях, міжхребцевих грижах, паралельно з масажем або без нього, при інших болях в спині та попереку

Протипоказання: 

- високий тиск, гіпертонія III стадії;

- пухлини і новоутворення;

- вагітність;

- важкі захворювання серцево-судинної системи;

- тромбофлебіт;

- патологія нирок (гломерулонефрит, ниркова недостатність)

- активний туберкульоз;

- загальні медичні протипоказання;

Належні заходи безпеки при застосуванні: Не наносити на ушкоджені ділянки шкіри. При потраплянні на слизові оболонки промити проточною теплою водою. Не слід порушувати правила застосування засобу.

Особливі застереження: Застосування у період вагітності або годування груддю: застосування не бажане

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами. Не впливає.

Діти: Не застосовують дітям до 6 років

Спосіб застосування та дози: Потрібно пройти не менше 2 курсів лікування. Перший курс лікування проходиться без масажу і мануальної терапії (обов'язкова умова). Це потрібно для того, щоб зняти запалення в міжхребцевих дисках і відновити еластичність м'язів хребта. Перший курс лікування - щодня наносите тонким шаром (1-2 мм) лікувальну грязь від шийних хребців до попереку. Покриваєте поліетиленом (харчова плівка, плівка для накриття меблів при ремонті, або ж звичайний чистий сміттєвий пакет), зверху укутують теплою ковдрою і лежите 20-45 хв., в залежності від вашого самопочуття (можливий шум у вухах, тоді потрібно змити). Потім змиваєте теплою водою без мила, або використовуєте мило натуральне ТМ SIVASH ! Потім нанести Боді-Хелп з прополісом і бішофітом і добре розтерти вздовж всього хребта. Процедури проводити 1 раз на добу, щодня протягом 10-12 днів. Після першого курсу лікування робите перерву 20-25 днів. Другий курс лікування проводите аналогічно до першого, але бажано перед аплікаціями проводити сеанс масажу та / або мануальної терапії. Але ці прийоми повинні проводитися в щадному режимі - до больового синдрому. Не потрібно жорсткої мануальної терапії, щоб не погіршити стан міжхребцевих дисків. Третій курс проводиться через 2-3 місяці як закріплюючий. Можливий масаж.

Передозування: Не спостерігалось

Побічні ефекти: Можлива алергічна реакція, що проходить за кілька днів після відміни препарату.

Взаємодія з лікарськими засобами: Поки що не відомі.

Термін придатності: Грязь Сивашська 6 місяців, Боді-Хелп з прополісом і бішофітом 12 місяцівПрепарати не можна застосовувати після закінчення терміну придатності

Умови зберігання: Зберігати при температурі не вище 250С, у захищеному від світла місці. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Доставка

Всю продукцію інтернет-магазину BODY-HELP.COM.UA Ви можете отримати любим зручним для Вас способом.
  • Самовивіз в м. Полатва за адресою вул.. Чорновола (Куйбишева) 18, попередньо зателефонувавши нам.
  • Кур'єрська доставка по м. Полтава, вартість 60грн  
  • Доставка по всій Україна зручним для Вас перевізником. Вартість розраховується в залежності від ваги посилки та перевізника.
Оплата пересилки здійснюється за рахунок замовника.
Оплата пересилання коштів здійснюється також за рахунок замовника.
При оплаті на карту ПриватБанк додається комісія 1% від суми.
Після відправлення ми надсилаємо Вам номер квитанції відправлення.
Якщо не забираєте відправлення у встановлені строки перевізником, Вас буде попереджено. При відсутності дій з Вашого боку відправлення буде автоматично переслане в зворотному напрямку.
Ми цінуємо своїх покупців, тому в різних нестандартних ситуаціях йдемо завжди на зустріч.
Будемо раді Вашим замовленням в нашому BODY-HELP.COM.UA

З цим товаром також купляють: