Масажна подушка. Підставка для розтягування шийного відділу хребта

EVA MATERIAL
380,00
грн.
Запрошуємо всіх, хто має проблеми з болем у шиї чи головним болем, відчути неймовірне полегшення і забути про неприємні відчуття. Представляємо вам революційну масажну подушку з приємного EVA матеріалу для шийного відділу!
Подушка для розтягування шийних хребців є винятковим рішенням, розробленим з урахуванням вашого комфорту та здоров'я. Вона поєднує в собі інноваційну технологію з надійними матеріалами, щоб надати вам найкращий ефект розслаблення та покращити ваше самопочуття.
Основні переваги цієї подушки для розтягування шийних хребців:
Розслаблення та полегшення болі. Наша подушка дозволяє вашим шийним хребцям розслабитися, розтягнутися і відновитися від навантажень, які накопичуються протягом дня. Вона допоможе вам забути про болі та дискомфорт, відновити гнучкість шийних м'язів і покращити ваше самопочуття.
Наука та інновації. Подушка побудована на основі сучасних наукових досліджень, що стосуються шийного відділу хребта. Вона має унікальну форму та структуру, які дозволяють точно розподіляти навантаження і забезпечувати оптимальну підтримку для вашої шиї.
Зручність і легкість використання. Наша подушка має ергономічний дизайн, що ідеально підходить для будь-якої форми голови і шиї. Вона легка, портативна і може бути використана в домашніх умовах і в подорожі.
Всього 15хв на день перед сном або після сну забезпечать вам тривалий комфорт в шийних хребців та м'язах.
Не чекайте, коли біль знову повернеться. Замовте цю масажну подушку для шийного відділу вже сьогодні і відчуйте миттєве полегшення. Зробіть здоров'я своєї шиї та голови своїм пріоритетом.

Weight: 250 g

Інструкція
Відгуки
Доставка

Інструкція

Масажну подушку використовують в домашніх умовах при болях в шиї, мігренях, головних болях, спазмах м'язів шиї, шийному остеохондрозі.

Потрібно лягти на рівну поверхню, підкласти подушку під шию і лежати 10-15хв в день. Краще лежати перед сном або після сну, так досягаєтсья найкращий ефект. Підходить для всих вікових категорій та при різних проблемах шийного відділу хребта, а також при протрузіях.

Відгуки

-Залишити відгук-


Відгуків: 4,9/5 (★★★★★)
Олена: 15.07.23.
Замовляла тиждень тому в цьому інтернет магазині. Дуже зручна подушка. Вже за 10 хвилин на ній засинаю.
Віктор: 14.07.23.
В мене проблема з шиєю важко поверталась. Користуюсь цею подушкою вже 3 тиждень. Стало набагато краще..
Таня: 12.06.23.
Дуже чудова річ. Спати після подушки стала краще і голова наче прояснилась. Дякую за пораду і швидку відправку!
Оля: 03.05.23.
Дуже допомогла. Рекомендую. Гарна річ. Шия перестала боліти і руки німіти. Лежу перед сном іноді 10 іноді 20 хвилин. Дякую

Доставка

Всю продукцію інтернет-магазину BODY-HELP.COM.UA Ви можете отримати любим зручним для Вас способом.
  • Самовивіз в м. Полатва за адресою вул.. Чорновола (Куйбишева) 18, попередньо зателефонувавши нам.
  • Кур'єрська доставка по м. Полтава, вартість 60грн  
  • Доставка по всій Україна зручним для Вас перевізником. Вартість розраховується в залежності від ваги посилки та перевізника.
Оплата пересилки здійснюється за рахунок замовника.
Оплата пересилання коштів здійснюється також за рахунок замовника.
При оплаті на карту ПриватБанк додається комісія 1% від суми.
Після відправлення ми надсилаємо Вам номер квитанції відправлення.
Якщо не забираєте відправлення у встановлені строки перевізником, Вас буде попереджено. При відсутності дій з Вашого боку відправлення буде автоматично переслане в зворотному напрямку.
Ми цінуємо своїх покупців, тому в різних нестандартних ситуаціях йдемо завжди на зустріч.
Будемо раді Вашим замовленням в нашому BODY-HELP.COM.UA

З цим товаром також купляють: